Noi suntem

Future Healthcare este un grup internațional privat înființat în anul 2003, cu sediul la Lisabona și o filială în Zurich, al cărei obiectiv este "să ofere clienților cele mai bune condiții in frunizarea serviciilor medicale, si de intermediere, si în cel al asigurărilor de sănătate și viață, oferind astfel clienților săi accesul la o viață de calitate și stare de bine".

Noi construim

Construim și operăm produse și servicii inovatoare și competitive în parteneriat cu clienții noștri corporate. Înțelegem nevoile lor și complexitatea acestora, încercând să obținem flexibilitatea și personalizarea necesare fiecărui Client, deoarece ei sunt unici.

Noi facem

Grupul Future Healthcare își deservește clienții săi corporate (companii de asigurări, bănci, jucători ai pieței de distribuție) cu un portofoliu cuprinzător de servicii care sprijină proiectarea, construirea și funcționarea produselor și serviciilor lor de asigurări de sănătate și de viață. Serviciile noastre sunt furnizate printr-o platformă digitală concepută pentru mediul de afaceri global și digital.

Noi știm

Domeniul asigurărilor de viață și al asigurărilor de sănătate a devenit în ultimii ani un mediu din ce în ce mai competitiv, cu marje reduse de profit și cu jucători noi și agresivi pe piața de distribuție de servicii medicale, cu așteptări din ce în ce mai mari ale consumatorilor într-o economie digitală. De aceea, ne concetrăm atențiia principalele noastre competențe (în domeniul medical, gestionarea riscurilor, tehnologia informației și distribuția serviciilor financiare), pentru a genera valoare, inovare și competitivitate.

^