Future Healthcare

YOUR LIFE & HEALTH ENABLER
Slider

Despre Noi

Grupul Future Healthcare, fondat în 2003, este un grup internațional privat, independent, cu sediul în Lisabona și cu birouri în Madrid (Spania), București (România), Varșovia (Polonia), Quito (Ecuador) și Bogotá (Columbia).
Misiune: "Oferim clienților noștri acces la cele mai bune condiții de sănătate, de viață și de bunăstare."

Servicii

Soluții integrate pentru digitalizarea îngrijirii medicale, facilitând interfața dintre clienți, furnizori și plătitori, cu obiectivul de a reorganiza serviciile de îngrijire integrată de calitate, umanizată, precisă și durabilă.

Întregul proces de angajare, negociere și menținere a relațiilor financiare cu furnizorii de servicii medicale se bazează pe platforma noastră tehnologică, permițând astfel o gestionare riguroasă și transparentă a tuturor proceselor.

Căutăm să răspundem tuturor nevoilor, de la proiectarea produsului, prin procesul de subscriere, până la gestionarea integrală a tuturor proceselor operaționale și clinice necesare în gestionarea unei asigurări de sănătate și de viață.

Gestionarea portofoliilor lor necesită o cunoaștere din ce în ce mai detaliată a comportamentelor clienților și furnizorilor săi, precum și a tendințelor în evoluția costurilor de sănătate.

Insights FH Group