Aviz juridic

Drepturi de autor

Future Healthcare -  este un brand deținut exclusiv de Future Healthcare, Serviços de Assistência, S.A.

Drepturile de autor asupra textelor de pe site sunt proprietatea Future Healthcare și nu pot fi modificate, reproduse, transcrise, copiate sau utilizate în niciun alt mod fără autorizația dvs. prealabilă scrisă.

Informațiile de pe site-ul www.future-healthcare.ro/ro/ sunt furnizate strict în scopul informării utilizatorilor și nu există niciun angajament legal sau acord contractual din partea Future Healthcare.

 

Politica de confidențialitate și protecția datelor

Future Healthcare apreciază confidențialitatea clienților săi. Ghidat de principiile legale în vigoare pentru domeniul confidențialității și protecției datelor cu caracter personal, Future Healthcare stabilește următorul angajament privind confidențialitatea:

  • Future Healthcare garantează protejarea dreptului la protecția datelor, care este furnizat în mod voluntar și autorizat de utilizator, care va fi tratat în mod confidențial, în condițiile legislației naționale și comunitare actuale.
  • Datele conținute în această bază de date sunt destinate a fi utilizate de clienții Future Healthcare pentru a consulta și modifica informațiile referitoare la contractele lor, precum și produsele și serviciile furnizate de platforma Future Healthcare.
  • Datele colectate și conținute în această bază de date sunt procesate și stocate computerizat și sunt destinate a fi utilizate în relațiile contractuale dintre Future Healthcare și clienții săi.
  • Zona de sisteme informaționale a Future Healthcare este responsabilă pentru prelucrarea datelor conținute în această bază de date.

Consultarea, corectarea sau anularea datelor pot fi făcute, conform legii în vigoare, de către utilizator, direct pe site, prin poștă sau la facilitățile Future Healthcare.