Despre Noi

Grupul Future Healthcare, fondat în 2003, este un grup internațional privat, independent, cu sediul în Lisabona și cu birouri în Madrid (Spania), București (România), Varșovia (Polonia), Quito (Ecuador) și Bogotá (Columbia).

Misiune
"Oferim clienților noștri acces la cele mai bune condiții de sănătate, de viață și de bunăstare."

Ce facem

Grupul Future Healthcare oferă clienților săi corporativi - companii de asigurări, sisteme de sănătate, bănci, distribuitori - un portofoliu larg de servicii, dezvoltat modular, care permit gestionarea tuturor proceselor și operațiunilor asociate cu un sistem de asigurări de sănătate, de viață sau de sănătate. Întreaga operațiune se bazează pe propria platformă tehnologică, complet digitală și în cloud, care poate fi personalizată pentru imaginea și procesele fiecăruia dintre clienții noștri corporativi.
Grupul Future Healthcare este poziționat pe piață cu 2 modele de afaceri distincte - Software as a Service (SaaS) sau Third Party Administrator (TPA).

Construim

Dezvoltăm și operaționalizăm produse și servicii inovatoare și competitive, în parteneriat cu clienții noștri corporativi. Înțelegem nevoile și complexitatea dumneavoastră, astfel încât adaptăm toate soluțiile pentru a asigura flexibilitatea și personalizarea de care are nevoie fiecare dintre dumneavoastră.

Cunoaștem

Pentru a ține pasul cu noile cerințe ale pieței asigurărilor de sănătate și de viață, actorii de pe piață trebuie să-și inoveze mecanismele de management pentru a răspunde unui mediu din ce în ce mai competitiv, cu marje reduse atâta vreme cât apar în mod constant actori de distribuție noi și agresivi. În același timp, așteptările clienților într-o economie din ce în ce mai digitală sunt foarte mari și au o "iminență", care necesită răspunsuri noi. Prin urmare, ne-am aliniat competențele de bază - medicină, managementul riscurilor, tehnologiile informației și distribuția serviciilor pentru a aduce valoare, inovare și competitivitate.

Ne dedicăm

Future Healthcare este poziționat pe piață ca un partener strategic care garantează încredere maxima, flexibilitate si acuratețe în activitatea sa, pe baza următorilor piloni :
 • Gestionare centrată pe persoană
 • Platformă digitală integrată
 • Flexibilitate și particularizare
 • Înaltă performanță și competitivitate
 • Analiza utilizării și managementul riscurilor

Aspirăm

Future Healthcare colaborează cu clienții săi corporativi ca o extensie a echipelor interne ale acestora, urmărind să dezvolte operațiuni care să-i permită să atingă 3 obiective majore:

 • Să ofere tuturor clienților o experiență excelentă în toate interacțiunile cu compania de asigurări sau sistemul de sănătate, răspunzând nevoilor și așteptărilor actuale pe care le cere "consumatorul digital";
 • Îmbunătățirea rezultatelor tehnice ale companiei prin optimizarea proceselor sale de control al costurilor cu cheltuielile de sănătate, inclusiv reducerea abuzurilor, prevenirea fraudei, implementarea auditurilor și îmbunătățirea gestionării riscurilor;
 • Reducerea costurilor administrative în domeniul sănătății, printr-o platformă complet integrată cu sistemele de bază ale companiei de asigurări sau ale sistemelor de sănătate, permițând un nivel ridicat de automatizare a proceselor sale operaționale.

Oferta

Portofoliul de servicii Future Healthcare a fost dezvoltat într-o manieră modulară și cu obiectivul de a răspunde tuturor nevoilor asociate cu gestionarea unei asigurări de sănătate private sau publice, a asigurărilor de viață sau a sistemelor de sănătate:
 • Sănătate digitală
 • Servicii medicale
 • Managementul portofoliului de asigurări
 • Servicii gestionate

Toate serviciile furnizate de Future Healthcare pot fi încadrate în modelul Software as a Service (SaaS) sau Third Party Administrator (TPA). În orice model de afaceri, și în toate modulele ofertei noastre, garantăm o adaptare totală la procesele și imaginea clientului nostru corporativ.