Sănătate digitală

Future Healthcare, în ultimii ani, a condus procesele de transformare pe piață, prin introducerea de noi servicii și creșterea acoperirii. Din punct de vedere clinic, căutăm să asigurăm o mai mare monitorizare a tuturor beneficiarilor, concentrându-ne pe dezvoltarea programelor de prevenire și promovare a sănătății. În acest sens, am dezvoltat o linie de servicii - Digital Health - care își propune să dezvolte soluții integrate pentru digitalizarea îngrijirii medicale, facilitând interfața dintre clienți, furnizori și plătitori, cu scopul de a reorganiza serviciile de îngrijire integrată de calitate, umanizată, precisă și durabilă.
Dezvoltarea acestor servicii și includerea lor în produsele aflate în vânzare de către clienții noștri corporativi, vor oferi:

  • Accesul la asistență medicală într-un mod digital, asigurând un confort și o calitate maxime în asistența medicală oferită;
  • Dezvoltarea unui stil de viață mai sănătos din partea portofoliului aflat în administrare;
  • Monitorizarea și suportul stării de sănătate a fiecărei persoane asigurate, garantând diagnosticarea oricărei posibile boli într-un stadiu incipient, ceea ce duce la tratamente mai puțin invazive, mai eficiente și mai puțin costisitoare;
  • Îmbunătățirea percepției pe care persoanele asigurate o au cu privire la asigurările lor de sănătate sau de viață, dat fiind faptul că se vor introduce servicii de diferențiere pe care oamenii le apreciază în planul lor de beneficii;
  • Reducerea potențială a ratei creanțelor, care va contribui la o rentabilitate mai mare a produsului.

Servicii

Telemedicină, Tele-sănătate și Wellness
În prezent, într-o societate modernă din ce în ce mai digitalizată, în care preferințele consumatorilor în domeniul sănătății au suferit o transformare profundă, Future Healthcare a investit masiv în domeniul sănătății digitale, a cărei primă soluție este consultarea oferită prin mijloace video. Acest serviciu constă într-o consultare video, oferită de medici de medicină generală și de familie sau de specialiști din alte domenii, în circumstanțe care nu necesită o examinare față în față, fiind suficient ca pacientul să aibă un smartphone, un computer sau o tabletă cu cameră foto și acces la internet.

În acest context, Future Healthcare se poziționează ca un partener strategic care combină componenta tehnologică și clinică într-o platformă digitală și integrată ce include toate funcționalitățile necesare pentru o utilizare holistică pe diferitele segmente implicate în proces - clienți, furnizori de asistență medicală și companii de asigurări și sisteme de sănătate.

Acest serviciu de consultare prin mijloace video este programat, iar principalele sale indicații sunt legate de monitorizarea clienților, în special în managementul bolilor cronice, managementul medicamentelor, supravegherea postoperatorie, evaluarea testelor de diagnostic complementare și clarificarea îndoielilor.
Evaluarea Riscurilor Pentru Sănătate
De asemenea, în contextul provocării în mediul digital pe care Future Healthcare l-a acceptat, merită subliniată propria platformă de management , modulară și integrată, care se află în centrul activității sale. Această platformă digitală, prin instrumente inovatoare, facilitează conducerea studiilor privind situația clinică și profilul de risc al clientului, permițând educarea și formarea acestuia să acționeze și să preia controlul asupra sănătății sale. Credem că, în acest fel, și prin promovarea unei relații de parteneriat între client și o echipă clinică multidisciplinară care îl sprijină și acționează proactiv în fiecare moment, respectând și răspunzând nevoilor fiecărui individ, va fi posibilă modificarea comportamentelor și îmbunătățirea stării de sănătate a fiecăruia.

Această funcționalitate este deja integrată în unele dintre operațiunile importante pentru activitatea Future Healthcare, unde este necesar să se efectueze o analiză a situației clinice a clientului pentru a-și urmări profilul de risc și a dezvolta astfel programe personalizate de monitorizare clinică și metode de prevenire și promovare a sănătății.

Analiza profilului de risc permite Future Healthcare să monitorizeze într-o manieră holistică o situație clinică a unui anumit client pentru a emite alerte și a face schimb de informații cu clientul în situații specifice, și anume în cazul monitorizării pacienților cronici.

Managementul Relației cu Pacienții
De la bun început, Future Healthcare pune satisfacția clienților pe primul loc, printr-un serviciu de excelență care garantează accesul la cele mai bune condiții de sănătate, viață și bunăstare. Instrumentele care sunt configurate în platforma sa digitală, întărite de pariul în domeniul telemedicinei, permit o gestionare mai eficientă a relației cu clientul.

Future Healthcare a investit în infrastructura sa digitală, mai precis în instrumente de business intelligence și de big data analytics, pentru a aduce o mai mare inovație și eficiență metodelor de monitorizare a clienților săi, sporind satisfacția pe care o simt față de serviciile la care s-au abonat și, desigur, maximizând sănătatea și calitatea vieții.

Această cunoaștere aprofundată a nevoilor și așteptărilor clienților săi, îmbunătățită de capacitatea de a colecta, analiza și procesa date, împreună cu abilitățile clinice multidisciplinare ale echipei medicale Future Healthcare, facilitează dezvoltarea de servicii personalizate care să răspundă situației clinice și profilului de risc al fiecărui client, crescând valoarea în urma experienței de consum.