TERMENI SI CONDIȚIIwww.future-healthcare.ro/ro/

CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE ȘI CONTRACTARE DE PE SITE www.future-healthcare.ro/ro/

  • 1.OBIECT

Acest document stabilește Termenii și condițiile generale (în continuare T&C) care reglementează utilizarea site-ului web www.future-healthcare.ro/ro/ , precum și contractarea de la acesta. Înainte de a utiliza sau contracta, vă sugerăm să citiți cu atenție aceste T&C. La continuarea utilizării, utilizatorul va accepta aceste condiții. În cazul în care Utilizatorul nu este de acord cu conținutul acestor T&C sau cu T&C pentru contractarea serviciilor furnizate de FH, trebuie să renunțe la conexiunea la site-ul FH și / sau să nu angajeze niciunul dintre serviciile oferite pe această pagină.

  • 2. PROPRIETATE SITE

Site-ul www.future-healthcare.ro/ro/ este destinat diseminării și comercializării serviciilor de către compania comercială FUTURE HEALTHCARE - Serviços de Saúde e Assistência, SA (denumită în continuare FH), cu NIPC 506518434, cu sediul la Av. Marechal Craveiro Lopes , nr.6, 1700-284 Lisabona;

Pentru orice clarificare legată de acest site web sau de aceste T&C pentru Utilizare și T&C de Angajare, FH poate fi contactat prin următoarele mijloace:

  1. Telefon: 217 818 283 (cost apel local), cu program de birou de luni până vineri, de la 9:00 la 18:00;
  2. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 3. SCOPUL APLICAȚIEI

Utilizarea site-ului www.future-healthcare.ro/ro/ presupune acceptarea acestor T&C pentru utilizare și contractare;

Orice tranzacții, de natură comercială efectuate prin intermediul acestui site web presupun, de asemenea, acceptarea T&C Contractant inerentă fiecărui serviciu disponibil.
FH își rezervă dreptul de a modifica aceste T&C fără o notificare prealabilă, cu toate acestea, Utilizatorul este supus utilizării și / sau contractării T&C în vigoare la data consultării sau contractului încheiat prin intermediul site-ului web.

  • 4.PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Site-ul www.future-healthcare.ro/ro/ precum și tot conținutul său, este protejat în temeiul Legii proprietății intelectuale, în special de drepturile de autor și drepturile de proprietate industrială.

Orice utilizare, reproducere sau menționare totală sau parțială a conținutului său este total interzisă, constituind o infracțiune atunci când este efectuată fără autorizarea prealabilă a proprietarului său, în acest caz FH. Utilizarea domeniului site-ului web sau a linkurilor către acesta direcționate, în scopuri abuzive și fără autorizație prealabilă, poate face obiectul recurgerii la mijloacele legale competente de către FH. FH își declină orice responsabilitate pentru plasarea abuzivă a linkurilor către site pe alte pagini, originea acestor pagini și conținutul de pe acestea. Marca FH și numele produselor la care se face referire pe site sunt proprietatea companiei comerciale identificate la 2. Orice utilizare, indiferent de titlu, a mărcilor și / sau siglelor și / sau a oricărui alt conținut disponibil pe site este supusă autorizării exprese a companiei. titular al drepturilor de proprietate intelectuală în cauză.

  • 5. DATE PERSONALE

5.1 ACCES GRATUIT:

Accesul utilizatorilor la site-ul web este gratuit, gratuit și nu necesită respectarea formalităților.

Accesul simplu la site-ul web nu implică stabilirea niciunui tip de legătură sau relație comercială între FH și Utilizator.

Includerea în acest site a informațiilor despre serviciile oferite de FH are doar scop informativ și publicitar, cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres.

În cazurile în care Utilizatorul intenționează să simuleze și / sau să se aboneze la un serviciu direct pe site-ul www.future-healthcare.ro/ro/, următoarele date personale pot fi solicitate utilizatorului:

(I) Nume, Prenume, E-mail și Telefon și Vârstă (câmpuri obligatorii în caz de simulare);

(II) Numele, Data nașterii, sexul, adresa NIF, Contacte (telefon și e-mail), Relația și Detaliile de plată (câmpuri obligatorii numai în scopul abonării la un serviciu prin intermediul site-ului web)

FH nu colectează automat și fără autorizație, orice tip de informații personale de la utilizatorii site-ului web, adică Utilizatorii nu sunt obligați să furnizeze niciun tip de informații personale pentru a naviga pe site-ul

  • 13. REZOLVARE ALTERNATIVA A DISPUTEI

Fără a aduce atingere prevederilor din 12, în condițiile articolului 18 din Legea nr.144 / 2015, din 8 septembrie, FH informează că, în cazul unui litigiu, Utilizatorul are întotdeauna posibilitatea de a recurge la entități Alternative pentru Rezolvare Disputei.

Pentru evoluții ulterioare cu privire la acest drept, și anume pentru a consulta lista cu identificarea tuturor entităților la care pot recurge consumatorii, Utilizatorul trebuie să consulte linkul privind soluționarea alternativă a litigiilor conținut pe acest site web.

Actualizat la 21-04-2020