Gestionarea cererilor de despăgubire privind asigurările de viață și de sănătate

Viziunea noastră asupra unei operațiuni eficiente de administrare a cererilor de despăgubire se bazează pe ipoteza că starea bună de sănătate și calitatea vieții persoanelor pe care le deservim este esențială pentru sănătatea financiară a plătitorului (societățile de asigurare sau societățile care se autofinanțează).

Metodologia noastră se rezumă la o abordare de asistență gestionată, prin intermediul celor mai avansate tehnici și concepte acceptate la nivel internațional.

Una dintre principalele diferențe față de un un administrator de terță parte (TPA) tipic este faptul că Future Healthcare personalizează și oferă flexibilitate fiecărui client, evitând strategiile nediferențate de tipul “mărimilor universale”. Prin urmare, ne oferim serviciile ca parte integrante a strategiei operaționale a Clienților noștri, lucrând împreună pentru a atinge excelența.

Platforma noastră tehnologică este disponibilă în "cloud" și, ca atare, extinde platforma tehnologică a Clienților noștri printr-o integrare perfectă bazată pe cele mai utilizate standarde.

Raportarea analitică și de management oferită de noi este o necesitate pentru Clienții noștri și asigură o gestionare a riscurilor și o performanță financiară mai bună.

^